Over mij

Mijn naam is Heidi Diepeveen, ik ben in 1976 geboren in Deventer. Ik werk als speltherapeut in Heerhugowaard en omgeving. Wie mij kent zal je vertellen dat ik rustig ben en niet snel oordeel. Dat bij mij niet alles perfect hoeft te zijn, sterker nog… bij mij gaat er ook regelmatig iets mis. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam binnen de jeugdhulpverlening en ik heb verschillende ervaringen opgedaan. Zo heb ik gewerkt als groepswerker, gezinsbegeleider en als ambulant begeleider op scholen. 

De laatste jaren ben ik mij gaan richten op speltherapie, vanuit een wens om meer aan te kunnen sluiten bij wat kinderen zelf aangeven. Kinderen gebruiken spel om zich te uiten en hun wereld te ordenen. Het is mooi om dat als middel in te kunnen zetten en kinderen op deze manier te ondersteunen. Zij verassen mij elke keer weer met hun creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht. Samenwerken met ouders en scholen vind ik heel belangrijk. Het helpt mij om kinderen en hun gedrag beter te begrijpen en maakt het mogelijk om een brug te slaan tussen de spelkamer, de thuissituatie en de school. Ik werk veel samen met gedragswetenschappers en ambulant hulpverleners van Bocah Donya en Koel en Co, waardoor we samen kunnen afstemmen over het hulpverleningsproces en de inzet van de hulpverlening.

Contact opnemen

Wat anderen over mij zeggen:

Heidi, dank je wel voor je oprechte interesse. Ik heb een poos zitten denken voor een woord dat precies beschrijft wat ik bedoel, maar ik kan het niet vinden, daarom een uitgebreidere uitleg. Iedere moment dat ik iets zei, gaf je mij het gevoel dat je luisterde en geïnteresseerd was in wat ik zou zeggen. Ik voelde me daardoor gehoord en gezien door jou.

Copyright © 2022 Heidi Diepeveen
Speltherapeut omgeving Noord-Holland Noord

Aangesloten bij

Locatie

Wijkcentrum de Horst
van Eedenplein 5
1702 GW Heerhugowaard
Bezoek enkel mogelijk op afspraak